Tied ‘r Bi’j

Het gaat niet om een gewone wandeltocht . Het is meer een verkenningstocht /belevingstocht opgebouwd uit verrassingselementen . U komt op plekken waar u nog niet eerder was. Kruip door sluipdoor is een groot woord , maar poortjes, gangetjes , achtertuinen horen er bij. En dat allemaal in het donker waarbij de route soms wordt gemarkeerd met fakkels . Je zou het dus ook een romantische tocht kunnen noemen. Verrassende passages , optredens en confrontaties .

Kuiert u mee? Dat kan natuurlijk individueel maar ook leuk is om met collega’s van het werk, de buurt, de sportvereniging of je schoolklas deel te nemen.

In 2018 organiseert de Lions Club Steenwijkerland voor het eerst deze kuiertocht. De start van een jaarlijkse traditie.

We krijgen er tijd bij, Tied ‘r bi’j. In de nacht van zaterdag op zondag 26/27 oktober wordt de zomertijd ingewisseld voor de wintertijd; de klok wordt om 03.00 uur terug  gezet naar 02.00 uur !

Kuieren is te voet gaan voor plezier. Dat kan een lange dan wel een korte wandeling zijn met of zonder rugzak. Gelet op het verrassende karakter van de kuier wordt sportief en/of wandelschoeisel aangeraden.